pHformula Skin Resurfacing Peel 30 minuter

pHformulas kemiska peeling med syror kallas skin resurfacing – som ger en återuppbyggnad av din hud. Behandlingarna kan förbättra ett antal olika hudproblem så som förtidigt åldrande, acne, rodnad och känslig hud (rosacea) och hyperpigmenteringar.

Vad är skin resurfacing?

Vanlig traditionell kemisk peeling kan vara onödigt tuffa behandlingar av huden. Fördelarna med skin resurfacing är att syrorna penetreras ner i huden genom ett leveranssystem och arbetar underifrån och upp mot hudens yta i stället bara för att ytligt exfoliera döda hudceller.

Det blir en jämn penetrering av protoner till cellerna som hjälper till med att läka och reparera hudcellerna och en mycket mildare fjällning av huden sker. Detta är en mjuk och samtidigt kraftfull behandling som tar hänsyn till hudens naturliga sätt att förnya sig.

Behandlingsprodukten är en mix av olika syror, vitaminer och antioxidanter som alla har olika egenskaper och väljs efter vilken effekt vi vill uppnå med behandlingen.

Den här behandlingen i kombination med produkter från pHformula som du använder hemma, ger ett mycket bra resultat.

Retinol är en form av vitamin A som används inom hudvård för att behandla olika hudåkommor och förbättra hudens struktur och utseende. Retinol är känt för att kunna exfoliera huden, öka produktionen av kollagen och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. 

Retinol används ofta i professionella salongbehandlingar, men det finns också många produkter som innehåller retinol som kan användas hemma. Det är viktigt att använda produkter med retinol i måttlig mängd och att undvika solen efter användning eftersom retinol kan göra huden känslig för solljus. Det kan också vara lämpligt att börja med en lägre koncentration av retinol och sedan öka mängden gradvis för att undvika irritation.

Skin resurfacing innebär att man lägger på en mix av olika syror, vitaminer, antioxidanter för att förbättra hudens struktur och utseende. Behandlingen kan hjälpa till att förbättra hudtexturen, reducera fina linjer, förbättra rosacea, acne, öka produktionen av kollagen och förbättra hudtonen.

pHformulas behandlingar används av många professionella salonger och uppskattas för sina uppskattade resultat. Det är viktigt att följa instruktionerna från behandlande hudterapeut och att vårda huden ordentligt efter behandlingen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Syrabehandling ansikte, också kallad kemisk peeling är en hudvårdsbehandling som använder syror för att exfoliera huden dvs peelar bort översta hudlagret.  Mer information kommer. 

Det är viktigt att inte blanda vissa typer av syror eftersom det kan orsaka irritation och skada på huden.

Det är viktigt att läsa innehållsförteckningen noga på hudvårdsprodukter och att följa instruktionerna för användning. Om du är osäker på om det är lämpligt att blanda vissa syror eller produkter  rådfråga en hudläkare eller hudterapeut för mer information.

Ja, Vår kemiska peeling med syror kallas skin resurfacing – och ger en återuppbyggnad av din hud. behandlingarna kan förbättra ett antal olika hudproblem så som förtidigt åldrande, acne, rodnad och känslig hud (rosacea) och hyperpigmenteringar.

En auktoriserad hudterapeut kan hjälpa till att anpassa behandlingen efter din hudtyp och hudtillstånd och ge råd om hur du ska vårda huden efter behandlingen.