Skönhetsbehandlingar i Alingsås

En skön och lyxig ansiktsbehandling för dig som vill ha en lång och avkopplande stund, men samtidigt vill se resultat.  Jag skräddarsyr den efter dina behov och önskemål och vad din hud behöver just idag.

En resultatinriktad ansiktsbehandling och samtidigt en avkopplande stund. Vi skräddarsyr den efter dina behov och önskemål och vad din hud behöver just idag.

Denna kemiska peeling med syror kallas skin resurfacing – som ger en återuppbyggnad av din hud. Behandlingarna kan förbättra ett antal olika hudproblem så som förtidigt åldrande, acne, rodnad och känslig hud (rosacea) och hyperpigmenteringar.

En boost för ökad lyster med c-vitamin i kombination med hyaluronsyra och retinol ger denna c-vitaminbehandling vitalitet och glow till en trött och glåmig hud.

En effektiv behandling utan några syntetiska syror till en hud som är lite stressad och behov av att reparera barriären och mikrobiomet. 

I stället för syntetiska syror används en ny naturlig källa av AHA-syror tillsammans med postbiotika och enzymer. Behandlingen ger en jämnare hudstruktur och hudton med ökad lyster. Den återfuktar och reparerar barriären, samt reducerar hudrodnad och irritation.

Microneedling är en hudföryngrande och strukturförbättrande behandling som stimulerar kollagentillväxt och reducerar ytliga ärr, ytliga röda kapillärer och hyperpigmenteringar.

Den här behandlingen i kombination med produkter från pHformula som du använder hemma, ger ett mycket bra slutresultat.

Diatermi, borttagning av fibromer, milier och ytliga kapillärer.  Strömmen tillsammans med hög strömstyrka ger genom snabba svängningar av elektroner friktion som alstrar värme i vävnaden. På så sätt smälts överflödig vävnad bort. Detta går snabbt, är effektivt och nästan smärtfritt.

Epilering är permanent hårborttagning och ett effektivt sätt att ta bort oönskad hårväxt med hjälp av elektrisk ström och sterila engångsnålar. Det går att behandla överläpp, haka, bröst, mage och bikinilinje.

Att färga bryn är en liten detalj som gör mycket för ditt ansikte, de ser fylligare ut och ger karaktär till ditt ansikte. Brynen plockas efter din naturliga form. Resultatet håller i sig i 4–6 veckor.

Att färga ögonfransarna är en liten detalj som gör mycket för ditt ansikte. Fransarna ser fylligare ut med färg efter behandlingen och ger karaktär till ditt utseende. Resultatet håller i sig i 4–6 veckor.

Unna dig en professionell och avkopplande behandling

Det finns många bra skäl att göra en ansiktsbehandling på Skin Studio i Alingsås. En ansiktsbehandling är en bra möjlighet att ta hand om sin hud och ge den den omsorg och näring den behöver.

En annan fördel med att göra en ansiktsbehandling på Skin Studio i Alingsås är att det är en bra möjlighet att unna sig lite lyx och avkoppling. En professionell ansiktsbehandling är en skön och avslappnande upplevelse som ger en möjlighet att koppla av och välkomna lite extra omtanke om sig själv.

Jag färgar fransar och bryn gör permanent hårborttagning med epilering och utför resultatinriktade ansiktsbehandlingar med pHformula, där varje behandling i alla avseenden handlar om dig och din hud.

Välkommen – Annica Björnerbäck, aukt. hudterapeut