Vad är pHformula?

pHformula är en mångsidig och effektiv produktserie både för behandling på salong och hemvård. pHformula ger en möjlighet att skräddasy behandlingarna och få ett fantastiskt resultat. Behandling med pHformula på salong i kombination med produkter från pHformula som du använder hemma, ger att mycket bra resultat.

pHformula kommer från Barcelona och räknas som världens första pharma-cosmeceuticals behandlingsmärke på marknaden och grundades av Petru van Zyl 2010.

Med en ständigt pågående vetenskapligt baserad forskning ligger fokus alltid på utveckling av innovativa behandlingar och hemvårdsprodukter av högsta kvalitet från pHformula.

Idag är det många faktorer som påverkar hudhälsan negativt, till exempel stress, föroreningar, överdrivet solande, dålig kost och produkter som köps på nätet som inte alls passar din hud. Då är det viktigt med produkter som arbetar mot dessa faktorer och har ingredienser som stärker och reparerar hudhälsan. pHformula har hudvård som förebygger och åtgärdar dessa negativa faktorer. Aktiva ingredienser som arbetar tillsammans för synergieffekt och för att passa hudtyp och hudtillstånd, stärker barriären, förhindrar solskador, förebygger hyperpigmentering, minskar inflammation och normaliserar en fet hud med anlag för akne.

Det är min uppgift som auktoriserad hudterapeut att rekommendera dig resultatinriktade behandlingar och effektiva hemmavårdsprodukter för att ge dig din bästa hudhälsa.