Om Skin Studio

Microneedling
Microneedling är en hudföryngrande och strukturförbättrande behandling som stimulerar kollagentillväxt och reducerar ytliga ärr, ytliga röda kapillärer och hyperpigmenteringar.
Läs mer

Microneedling
pHformula Ansiktsbehandling
En resultatinriktad ansiktsbehandling och samtidigt en avkopplande stund. Vi skräddarsyr den efter dina behov och önskemål och vad din hud behöver just idag.
Läs mer

pHformula Ansiktsbehandling
Epilering - Permanent Hårborttagning
Epilering är ett effektivt sätt att ta bort oönskad hårväxt med hjälp av elektrisk ström och sterila engångsnålar. Det går att behandla överläpp, haka, bröst, mage och bikinilinje.
Läs mer

Epilering - Permanent hårborttagning
Diatermi
Borttagning av milier, fibromer och ytliga kapillärer. Borttagning av fibrom, milier, ytliga kapillärer går snabbt och är effektivt.
Läs mer

Diatermi
phformula C-vitaminbehandling
En boost för ökad lyster med c-vitamin i kombination med hyaluronsyra och retinol ger denna c-vitaminbehandling vitalitet och glow till en trött och glåmig hud.
Läs mer

C-vitaminbehandling
Föregående
Nästa

Om skin studio

Nu finns effektiv och resultatinriktad hudvård och permanent hårborttagning, epilering i Ingared utanför Alingsås. Efter 17 år i Göteborg flyttar jag hem min hudvårdssalong och jag hälsar dig välkommen till Skin studio.

På Skin studio erbjuder jag behandlingar och i lugn och behaglig miljö med ett personligt och professionellt bemötande. Mina behandlingar och produkter är effektiva och jag har valt det jag anser vara det bästa inom hudvård i dagsläget.


SHR

Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) som är en branschorganisation för auktoriserade hudterapeuter. Medlemmar i SHR har en gedigen utbildning och behandlingsförsäkring. Jag är även certifierad av den internationella branschorganisationen CIDESCO. Genom SHR har jag utbildat mig till specialiserad hudterapeut och är innehavare av epileringscertifikat.

Jag har stor passion för mitt yrke och ser alltid till att du som kund känner dig nöjd och trygg, och vill ge dig som kund bästa möjliga hudvård.