Dr K Dermal Health Care

En produktserie med behandling och hemvård som ger huden ett balanserat mikrobiom med mikrobiell mångfald och en förstärkning av anti-inflammatoriska bakterier i huden.

Alla produkter och behandlingar i Dr K Dermal Health Cares sortiment är framtagna för att stärka hudens mikrobiella och fysiska barriärfunktion. Produkterna bidrar till att skapa en hud med bättre försvar, särskilt för människor som vistas i stadsmiljöer och påfrestande klimat.

Under senare år har inflammatoriska tillstånd som allergier och eksem kraftigt ökat. En känslig hud reagerar kraftigt på externa stimuli. Detta beror ofta på en defekt och icke fungerande hudbarriär. Obehag, förhöjd känslighet, uttorkning, fjällning och rodnad är fysiska tecken på en hud som saknar en fungerande hudbarriär.

Utbrott av inflammation orsakat av vår moderna livsstil är huvudorsaken till känslig hud. Dr K Dermal Health Cares produkter består av en unik kombination av aktiva ingredienser som återbalanserar känslig hud och till varje pris förhindrar att den överhuvudtaget uppstår.

Produkterna i serien återbalanserar inte bara hudens välmående utan behandlar även vanliga hudtillstånd som akne, pigmentering, åldrad hud och känslig hud.