Färgning av fransar 30 minuter

Att färga ögonfransar är en liten detalj som gör mycket för ditt ansikte.

Fransarna ser fylligare ut med färg efter behandlingen och ger karaktär till ditt utseende. Resultatet håller i sig i 4–6 veckor.
Eftersom alla hår växer i 3 olika växtfaser och du tappar fransar kontinuerligt, så kommer du uppleva att färgen succesivt avtar.

De nya ögonfransarna som växer ut är ofärgade.
Efter 4–6 veckor är det många fransar som har växt ut och det att dags att göra behandlingen igen. 

Det är möjligt att färga fransarna innan du gör en fransförlängning men det är viktigt att du använder en färg som är speciellt anpassad för att färga fransar och som är så mild som möjligt för att inte skada dina fransar eller ögon. Det är också viktigt att du följer instruktionerna för hur du ska färga fransarna på rätt sätt för att få bästa möjliga resultat.

Det är vanligt att man väntar ungefär en vecka efter att man har färgat fransarna innan man gör en fransförlängning så att färgen har hämtat sig och inte påverkar limmet som används för att fästa fransarna. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga kan det vara bäst att rådfråga en professionell hudterapeut

Ja det är möjligt att färga fransarna när man är gravid.

Det är också viktigt att du är försiktig när du färgar fransarna och undviker att få färgen på huden eftersom det kan orsaka irritation. Om du är osäker på om det är säkert att färga fransarna när du är gravid kan det vara bäst att rådfråga en aukt hudterapeut.

Det finns många olika fransserum på marknaden. Vilket fransserum som är bäst beror på dina individuella behov och önskemål. När du väljer fransserum kan det vara bra att tänka på följande:

  1. Se till att du väljer ett fransserum som innehåller naturliga och skonsamma ämnen som exempelvis vitaminer och mineraler.

  2. Välj ett varumärke som har ett gott rykte och som har testat sina produkter noga för att säkerställa att de är säkra och effektiva.

  3. Tänk på hur ofta du vill använda fransserum och välj en produkt som passar dina behov.

  4. Fransserum kan variera i pris beroende på märke och innehåll. Välj en produkt som passar ditt budget men se också till att du får bra kvalitet för pengarna.

Det kan också vara bra att läsa recensioner och rådfråga en professionell frisör eller hudterapeut innan du väljer ett fransserum. På så sätt kan du få hjälp att hitta en produkt som passar dina behov och önskemål.