pHformula Klassisk Ansiktsbehandling 90 minuter

En skön och lyxig ansiktsbehandling för dig som vill ha en lång och avkopplande stund, men samtidigt vill se resultat. Jag skräddarsyr den efter dina behov och önskemål och vad din hud behöver just idag.

Ansiktsbehandlingen börjar med rengöring av din hud och exfolieras med produkt vald efter hudtyp. Orenheter avlägsnas vid behov, djupverkande serum för att lugna, återfukta eller stimulera används och bryn formas. I ansiktsbehandlingen ingår en härlig massage för ansikte, nacke och axlar och avslutas med en passande specialmask.

I alla ansiktsbehandlingar ingår det hudanalys och program för hemvård.

Behandlingsprodukter från pHformula används som förbättrar hudtillstånd som för tidigt åldrande, hyperpigmentering, acne, och kronisk hudrodnad (rosacea).

Det beror på vilken typ av ansiktsbehandling du gör och vad du försöker uppnå. Vissa behandlingar, som exfoliering, kan göras mer frekvent än andra, medan vissa behandlingar, som djuprengöring, kan vara mer intensiva och bör därför göras mindre ofta.

Det finns ingen fast regel för hur ofta man ska göra ansiktsbehandling, men här är några allmänna riktlinjer som kan hjälpa dig att avgöra hur ofta du bör göra en ansiktsbehandling:

  • Exfoliering: Detta kan göras varannan till var fjärde vecka, beroende på hur känslig huden är och hur mycket du exfolierar.

  • Djuprengöring: Detta bör göras ungefär en gång i månaden, eller mer sällan om du har känslig hud.

  • Ansiktsmask: En ansiktsmask kan göras en gång i veckan, men det finns också masker som kan göras mer sällan, till exempel en gång i månaden.

  • Hudvårdsprodukter: Det är viktigt att använda hudvårdsprodukter dagligen för att hålla huden mjuk och frisk. Olika produkter har olika rekommenderade användningsfrekvenser, så läs alltid produktetiketterna noga för att se hur ofta du bör använda dem.

Det är alltid en bra idé att rådfråga en auktoriserad hudterapeut.för att få råd om hur ofta du bör göra en ansiktsbehandling och vilken behandling som passar bäst för din hudtyp och dina hudtillstånd.

Ja, Klassisk ansiktsbehandling kan hjälpa till att förebygga och förbättra acne . Dessa behandlingar kan innefatta exfoliering för att ta bort döda hudceller och rengöra porer, dvs djuprengöring för att få bort smuts och olja från huden, och ansiktsmasker med aktiva ingredienser som kan hjälpa till att behandla acne.

Det finns också många olika hudvårdsprodukter, serum och ansiktskrämer, som innehåller aktiva ingredienser som kan hjälpa till att behandla finnar och förebygga nya utbrott. Dessa produkter kan innehålla ämnen som salicylsyra, glykolsyra, niacinamid och benzoylperoxid, som alla har acnebekämpande egenskaper.

Det är viktigt att välja hudvårdsprodukter som passar din hudtyp och hudtillstånd för att få bästa möjliga resultat. Om du har svåra finnar eller akne som inte förbättras med hudvårdsprodukter, kan det vara en bra idé att rådfråga en hudläkare och en auktoriserad hudterapeut för mer specialiserad behandling.

En klassisk ansiktsbehandling är den ultimata vården för din hud! Med en professionell ansiktsbehandling får du chansen att ge din hud den omsorg och näring den behöver. 

Behandlingen börjar med en rengöring för att avlägsna smuts, olja och makeup, följt av en exfoliering som tar bort döda hudceller och förbättrar hudens textur. Därefter kan man göra en portömning, följt av massage över ansikte och nacke. En ansiktsmask efter hudtyp läggs och behandlingen avslutas med återfuktande creme och spf. 

En klassisk ansiktsbehandling är en skön och avkopplande upplevelse som ger dig möjlighet att koppla av och unna dig lite extra omtanke om dig själv. Det är också en bra möjlighet att få experthjälp av auktoriserad hudterapeut med att välja rätt produkter för din hudtyp och eventuella hudproblem.

Nej tyvärr inte. Ansiktsbehandlingar räknas inte som friskvård.