pHformula C-vitaminbehandling 30 minuter

En boost för ökad lyster med c-vitamin i kombination med hyaluronsyra och retinol ger denna c-vitaminbehandling vitalitet och glow till en trött och glåmig hud.

Denna c-vitaminbehandling kan göras som en kur om 4–6 behandlingar eller som en enstaka boost för ökad lyster och glow. Om du köper en kur om 6 behandlingar, får du den 6:e behandlingen gratis.

Av erfarenhet vet vi att c-vitaminbehandling, tillsammans med pHformulas produkter som du använder hemma ger ett mycket bra resultat.

C-vitamin är ett viktigt näringsämne som kroppen behöver för att fungera normalt. Det har många olika funktioner i kroppen som att hjälpa till att bilda kollagen som är en viktig strukturell komponent i hud, brosk, ben och blodkärl. C-vitamin hjälper också till att skydda kroppen mot fria radikaler som är skadliga molekyler som kan orsaka skador på celler och vävnad. C-vitamin är också viktigt för att stärka immunförsvaret och hjälpa kroppen att bekämpa infektioner och sjukdomar.

Det finns många olika sätt att få i sig tillräckligt med c-vitamin. Det finns naturligt i många frukter och grönsaker, särskilt citrusfrukter, kiwi, papaya, jordgubbar, broccoli och tomater. C-vitamin finns också i kosttillskottform, som till exempel C-vitamin tabletter. Det är viktigt att få i sig tillräckligt med c-vitamin genom att äta en balanserad och varierad kost och att ta hänsyn till individuella behov och rekommendationer från läkare eller andra hälsovårdspersonal.

Ja, c-vitamin kan vara bra för huden på olika sätt. C-vitamin är en viktig beståndsdel i kollagen som är en strukturell proteinkomponent i hud, brosk, ben och blodkärl. Kollagen hjälper till att ge huden sin styrka, elasticitet och spänst och hjälper till att förebygga rynkor och hudåldrande. C-vitamin kan också hjälpa till att skydda huden mot skadliga fria radikaler som kan orsaka skador på hudceller och vävnad.

C-vitamin finns naturligt i många frukter och grönsaker så att äta en balanserad och varierad kost kan bidra till att få i sig tillräckligt med c-vitamin för hudens skull. C-vitamin finns också i kosttillskottform, och det finns många hudvårdsprodukter som innehåller c-vitamin. Det är viktigt att få i sig tillräckligt med c-vitamin genom att äta en balanserad och varierad kost och att ta hänsyn till individuella behov och rekommendationer från läkare eller andra hälsovårdspersonal.

C-vitamin är en antioxidant som kan hjälpa till att skydda huden mot skadliga fria radikaler och förbättra hudens struktur och utseende. C-vitaminbehandlingar används ofta inom hudvård för att förbättra hudtonen, öka produktionen av kollagen och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. C-vitaminbehandlingar finns på många professionella hudvårdssalonger där de applicera produkter som innehåller c-vitamin direkt på huden.