DrK Postbiotic Enzymatic Peel 45 minuter

En effektiv behandling utan några syntetiska syror till en hud som är lite stressad och behov av att reparera barriären och mikrobiomet. I stället för syntetiska syror används en ny naturlig källa av AHA-syror tillsammans med postbiotika och enzymer.

Behandlingen ger en jämnare hudstruktur och hudton med ökad lyster. Den återfuktar och reparerar barriären, samt reducerar hudrodnad och irritation. 

Denna behandling utförs med fördel som en kur om 4–6 behandlingar (med två veckors mellanrum) för bästa möjliga förbättring av din hud eller som enstaka behandlingar för att underhålla och bevara en frisk hud. Om du köper ett paket om 4 alt. 6 behandlingar, får du 20% rabatt. 

Den här behandlingen i kombination med produkter från Dr K som du använder hemma ger ett mycket bra resultat.

En enzympeeling är en typ av peeling som använder enzymer för att exfoliera huden och förbättra dess utseende. Enzymerna reagerar med hudens ytliga lager av döda hudceller och bryter ner dem, vilket ger en jämnare och mer strålande hud. Enzymerna kan också hjälpa till att förbättra hudens struktur och elasticitet samt motverka hudproblem som akne och hyperpigmentering. Enzympeelingar är ofta mer skonsamma än andra typer av peelingar eftersom de inte använder kemiska ämnen för att exfoliera huden. De är lämpliga för olika hudtyper och kan användas på ansikte, hals och dekolletage.